strandhuisje katwijk

Een meisjesweekend op het Katwijkse strand 
Dat leek ons wel wat. De meisjes zijn in dit geval oma met haar twee dochters en kleindochter lief. En nee op het Katwijkse strand is geen spelfout. We zaten echt op het strand, in een strandhuisje. Maanden geleden door oma geboekt en daarna wekenlang de weertrends in de gaten gehouden. Want je zult er maar zitten met regen, harde wind en kou. Niet het leukste scenario. Weeronline geeft twee dagen voor vertrek de weercijfers 8 en 9 voor bestemming Katwijk. Zonnig en warm zomerweer wordt ons beloofd. En zoals mijn nichtje van 7 altijd zegt; wat je belooft moet je doen. En dus hebben wij van vrijdag tot en met zondag het heerlijkste, mooiste en fijnste weer ever.

Key West
Met dezelfde sfeer als het echte Key West in Florida staat het strandhuisje voor ons klaar. Er kunnen 4 personen overnachten en alles is er. Wifi, een fijne douche, centrale verwarming voor koude dagen, strandstoelen en een windscherm om maar wat zaken op te noemen. Je kunt iedere avond bij een van de vele strandtenten eten maar je kunt ook zelf koken. Kortom een meer dan prima inrichting. Het weekend staat in het teken van; buiten ontbijten, lattes drinken bij de buren, beach ballen, pootje baden, wijntjes drinken, de zon in de zee zien zakken en zonnebaden. Dit doen we op vrijdag en herhalen we op zaterdag en zondag.

zonsondergang

Nooit meer
Een geweldig leuk weekend met fantastisch weer. En daarom kunnen we nooit meer naar een strandhuisje want leuker dan dit gaat het niet worden.

beachbreakfast

Recent Posts

Leave a Comment